Ние сме Ейч Ар Съпорт Консултантска компания От 2011

10 + Индустрии
70 + Компании клиенти
200 + Успешни проекта
25 + Тренинг теми
Представяме ви

Нашия екип

Екипът ни обединява опита на доказани експерти в сферата на стратегическото HR консултиране, психологията, социологията, поведенческата икономика. Подходът ни е съчетание между "професионално балансирана" доза знание, ентусиазъм и иновативност.

"Нито един от нас не е толкова умен, колкото всички заедно."
Ken Blanchard

Николай Нейков

Мениджър “Проекти и Продажби”

Магистър по Организационно поведение и консултиране на организацията. Богат опит в маркетинга и продажбите, дизайн на фирмени обучения, тиймбилдинг, центрове за оценка и развитие.

Свържете се

Ясен Димитров, Ph.D

Мениджър “Обучения и Коучинг”

Доктор по Управление на човешките ресурси, магистърска степен по Консултативна психология. Солиден опит в развитието и реализацията на корпоративни обучителни решения в България и Австралия.

Свържете се

Таня Вазова, Ph.D

Експерт Стратегически HR

Доктор по Управление и развитие на човешките ресурси с над 10 г. опит в областта на подбора и оценката на персонал, обучението, развитието и кариерното консултиране в корпоративния и консултантския сектор.

Свържете се

Иво Влаев

Консултант

Професор по поведенчески науки от Warwick University. Фриленс консултант, работещ с HR Support по проекти, свързани с поведенческо въздействие (nudging), организационно консултиране и др.

Свържете се

Иван Фърчанов

Консултант

Магистър по Психология. Дългогодишен опит в сферата на индивидуален/ групов коучинг и консултиране. Професионален опит в сферата на изграждане и управление на системи за мотивация на служителите.

Свържете се

Наши клиенти

 

В медиите за нас

 

Публикация

Корпоративни тренинги по Емоционална интелигентност – ефективна практика или модно "залитане"? (English)

Представяме ви една статия на нашия колега Ясен Димитров в колаборация с Иво Влаев от Warwick University (London) относно въпроса: Защо е необходима емоциналната интелигентност при различни корпоративни тренинг инициативи? Дали това е поредната HR мода, или подход с доказани резултати и ефективност?

Публикация

Кариерен коучинг при бърнаут (English)

Напоследък все по-често се засяга темата за бърнаута и за това какво представлява и от какво се причинява. Как може кариерният коуч да помогне на своя клиент в такива случаи? Как да го насочи правилно в избора му между егото, искащо повече и по-високи професионални постижения, и разума, който се опитва да го предпази? Колегата Ясен Димитров говори за този деликатен момент в списанието ICN (International Coaching News).

Публикация

Интервю на Ясен Димитров в нюзлетъра на БАУХ

Тук можете да прочетете интервюто на нашия колега Ясен Димитров, което беше публикувано в нюзлетъра на Българска асоциация за управление на хора за месец юли 2017 г.

Публикация

Nudging workers to make healthier food choices (English)

Колегите Ясен Димитров и Иво Влаев описват свой нъдж проект за "подтикване" на служители да избират по-здравословни храни на работа. Списание EWOP in PRACTICE.

Видео

Интелигентните емоции

В разговор с Митко Коларов от HRCafe нашият колега Ясен Димитров говори за смисъла и значението на емоционалната интелигентност. Как познаването на собствените ни емоции ни позволява да се развиваме - професионално и като личности?

Видео

Ейч Ар Съпорт в "Работно време"

В този епизод на предаването по ТВ Плюс говорим за това какво са тийм билдинг събитията, защо са важни и каква е ролята на тийм билдинг консултанта.

Видео

Криза на лидерството

Колегата Ясен Димитров обсъжда кризата на съвременното лидерство заедно с Детелина Смилкова в предаването "Светът е бизнес" по BloombergTV.